Zadovoljne živali so naše veselje!

Na hišne ljubljenčke gledamo kot na družinske člane, zato je naša naloga, da strankam nudimo kakovostne izdelke in koristne nasvete,  da bo njihov ljubljenček imel zdravo in zadovoljno življenje.

Vemo, kako pomembna je povezava med človekom in  drugim živim bitjem, zato naša obljuba o kakovostni oskrbi seže do vsakega vidika našega poslovanja.

Poleg zagotavljanja kakovostnih izdelkov imamo odlične storitve za stranke. Kot lastniki živali vemo vam obljubljamo ažurnost in zadovoljstvo ob obisku naše spletne in fizične trgovine.

Z bogato ponudbo različnih izdelkov za vse vaše ljubljenčke boste zagotovo našli nekaj posebnega zase in za tiste ki jih imate radi.

NAJDI NAJBOLJŠE IZDELKE ZA ŽIVALI

Venomer posodabljamo ponudbo!

Obišči našo trgovino

Zadovoljni kupci o nas

Zelo sem zadovoljen s cenami in kako hitro prejmem izdelke. V lokalnih trgovinah z živalmi nisem našel izdelka ki ga imam raje, tu pa je vedno na zalogi.

Mare , Ljubljana

Široka paleta izdelkov z nižjimi cenami kot drugje in široko ponudbo. Vesela sem tudi da so vedno pripravljeni svetovati.  Hitra dostava! Hvala.

Janja, Grosuplje

Rada nakopujem tu. Cene so primerne, punce pa so vedno prijazne in pripravljene pomagat prek spleta ali direktno v njihovi trgovini Mercator Šiška.

Tina, Vrhnika

NAJDI NAJBOLJŠE PRIPOMOČKE

Najbolj iskani pripomočki

Poglej vse pripomočke

NAJDI NAJBOLJŠO HRANO

Najbolj iskana hrana

Poglej vso hrano